Kilpailun säännöt

Kutsu rantalomalle

1. Kilpailun järjestäjä:

Finnmatkat, Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

2. Kuinka kilpailuun voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voi osallistua luomalla rantalomakutsun ja jättämällä omat yhteystiedot kilpailusivun finnmatkat.fi/rantaloma lomakkeella. Kilpailun Instagram-osaan osallistuvat kaikki Instagrammissa #lomakutsu-aihetunnisteella merkityt kuvat. Kilpailuun voi osallistua Suomessa asuva, vähintään 18 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö. Finnmatkojen työntekijät perheineen eivät saa osallistua kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, eikä se edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista tai jakamista. Kilpailuun saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja omalla sähköpostiosoitteella.

3. Kilpailuaika ja palkinnon luovutus/julkisuus

Kilpailuaika: 28.4.–22.5.2016. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti kilpailun päätyttyä. Finnmatkoilla on oikeus julkaista voittajan nimi Finnmatkojen omilla internetsivuilla (finnmatkat.fi/rantaloma), Finnmatkojen Facebook-sivulla ja Instagramissa. Jos voittajaa ei tavoiteta 14 arkipäivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai se on epäselvä ja tulkinnanvarainen. Vastanneiden Finnmatkoille antamia nimi- ja yhteystietoja ei käytetä ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin. Halutessaan osallistujat voivat tilata Finnmatkojen uutiskirjeen. Uutiskirjettä varten jätettyjä henkilötietoja käsitellään rekisteriselosteessa esitetyllä tavalla. Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on luettavissa täällä (http://www.finnmatkat.fi/Tietoa-Finnmatkoista/rekisteriseloste-ja-tietosuoja/).

4. Palkinto ja palkintoon liittyvät ehdot

Kilpailun palkintona on yhden (1) tai kahden (2) viikon mittainen kahden (2) hengen loma voittajan alla mainituista vaihtoehdoista valitsemassa Finnmatkojen lomakohteessa. Alla olevat vaihtoehdot on valittu Finnmatkojen toimesta etukäteen.

Palkintovaihtoehdot ovat

Kreikka, Zakynthos, Blue Star Eleon Grand Resort FFFF+, matkustuspäivä 16.9.2016, matkan pituus 1 viikko. Palkinto sisältää edestakaiset lennot, lentokoneateriat, lentokenttäkuljetukset lomakohteessa, majoituksen kahden (2) hengen huoneessa ja All Inclusiven hotellissa kahdelle. Palkinnon arvo on 1700 euroa.

Kroatia, Podgora, Blue Star Medora Auri FFFF, matkustuspäivä 9.9.2016, matkan pituus 1 viikko. Palkinto sisältää edestakaiset lennot, lentokoneateriat, lentokenttäkuljetukset lomakohteessa, majoituksen kahden (2) hengen huoneessa ja aamiaisen hotellissa kahdelle. Palkinnon arvo on 1800 euroa.

Thaimaa, Kata Beach, Blue Star Centara Kata Beach FFFF, matkustuspäivä 14.11.2016, matkan pituus 2 viikkoa. Palkinto sisältää edestakaiset lennot, lentokoneateriat, lentokenttäkuljetukset lomakohteessa, majoituksen kahden (2) hengen huoneessa ja aamiaisen hotellissa kahdelle. Palkinnon arvo on 2800 euroa.

Sri Lanka, Hikkaduwa, Hikka Tranz by Cinnamon FFFF, 20.1.2017, matkan pituus 2 viikkoa. Palkinto sisältää edestakaiset lennot, lentokoneateriat, lentokenttäkuljetukset lomakohteessa, majoituksen kahden (2) hengen huoneessa ja aamiaisen hotellissa kahdelle. Palkinnon arvo on 3990 euroa.

Palkinto on henkilökohtainen. Sitä ei voi vaihtaa rahaksi eikä lahjakortiksi, eikä palkintomatkan ajankohtaa voi muuttaa. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

Lisäksi palkitsemme yllätyspalkinnolla viisi (5) Finnmatkojen raadin valitsemaa persoonallisinta Instagramissa #lomakutsu-aihetunnisteella merkittyä rantalomakutsukuvaa. Yllätyspalkinnot postitetaan voittajille. Jos yllätyspalkinnon voittaja ei ilmoita postiosoitettaan Finnmatkoille 14 arkipäivän kuluessa voiton ilmoittamisesta, voitto raukeaa.

5. Voittajan arvonta

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien osallistujien ja yhteystietonsa kilpailusivuston kautta jättäneiden kesken.

6. Kuvaoikeudet

Osallistumalla kilpailuun, annat Finnmatkoille ja TUI Nordicille oikeuden käyttää kuvaasi/tekstiäsi ja julkaista nimesi kaikissa kanavissamme.

7. Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Arpajaisvero

Kilpailun järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Kampanjaa ei ole toteutettu yhteistyössä Instagramin eikä Facebookin kanssa. Instagram tai Facebook ei sponsoroi kampanjaa eikä Instagramia eikä Facebookia yrityksenä tule yhdistää kilpailuun millään tavalla.